Over ons

Wij zijn een nieuw startend dynamisch bedrijf met jonge werknemers die graag een verandering willen brengen in de markt van vandaag. Met een team van 3 man sterk zullen we ervoor zorgen dat alles en iedereen in en rondom het bedrijf tevreden zal zijn. Wij verlenen de beste service in het noorden van het land  met de beste concurrerende prijzen van het heden.

Dzenan Sarkinovic is in 2013 op kleine schaal begonnen met het kopen en verkopen van auto’s. Het begon als hobby, maar bleek naarmate de tijd te groeien naar een potentieel bedrijf. In Maaart 2015 heeft Dzenan de stap genomen om een officieel bedrijf te starten. Er zijn een aantal exclusieve auto’s verkocht en klanten zijn uiteraard tevreden.

Onze assortiment van auto’s is zeker niet middelmatig. Het zijn jonge, nieuwe auto’s waar de klant nog jaren van kan genieten. Als bedrijf zijn we helemaal weg van Duitse automerken en daarom ook, u raadt het al, verkopen we merendeels auto’s van het Duitse merk. Ook hebben we mooie exclusieve auto’s, het hele jaar door en zijn we daar in gespecialiseerd. Hierbij kunt u denken aan: Alpina, Brabus, AMG etc. natuurlijk moet er wat zijn voor iedereen, dus hebben we high performance cars en lowbudget voor de nieuwe bestuurder en z’n eerste auto.